+36 30 970-5909
+36 30 991-9960

a hét minden napján 8-18 óráig

 

Adatvédelemi politika

Adatvédelemi politika

 

1.         A webáruház használata során rendelkezésre bocsátott személyes adatokat Szeiler Gáborné egyéni vállalkozó (székhely: 8360 Keszthely, Meggyfa u. 41., adószám: 68004547-1-40), a továbbiakban „Üzemeltető” bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél részére. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, amelyek nélkül a rendelés nem teljesíthető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

2.         Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján felhasználóinkat azonosítani tudjuk, például felhasználónév és e-mail cím. A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat (pl. lakcím) kizárólag a jelen felhasználási feltételekben foglalt esetekben és a felhasználó előzetes önkéntes kifejezett hozzájárulásával gyűjtünk, amely hozzájárulása megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel a felhasználó félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok gyűjtéséhez.

3.         Az Üzemeltető csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket a felhasználó önkéntesen ad meg a regisztrációkor, illetőleg a webáruház által nyújtott egyéb szolgáltatások igénybevételekor. Személyes adatait kizárólag a szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos célokra használjuk fel. A felhasználó a regisztrációval hozzájárul, hogy önkéntesen megadott adatai a Bestposta futárszolgálat részére továbbításra kerüljenek. A megadott adatokat ezen felül harmadik személyek felé – a jogszabályban meghatározott eseteken és a felhasználó erre vonatkozó kifejezett és önkéntes hozzájárulásában foglaltakon túl – nem továbbítjuk.

4.         Kizárólag olyan személyes adatokat rögzít, amely a szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlen, a szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos cél elérésére alkalmas és azt csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeljük. Az adatkezelés során biztosítjuk az adatok pontosságát, teljességét és naprakészségét, valamint azt, hogy a felhasználókat csak az adatkezelés céljához szükséges ideig lehessen azonosítani. Ha bármelyik felhasználónk kéri, hogy személyes adatait töröljük ki saját rendszerünkből (természetesen  bizonyos esetben vállalva azt, hogy attól fogva nem, vagy nem teljes módon tudja igénybe venni a szolgáltatást), ezt haladéktalanul teljesítjük. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk az info@ekszertaska.hu címre.

5.         Az Üzemeltető gondoskodik az adatok biztonságáról, továbbá megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. Az Üzemeltető az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

6.         Szervereink egyes esetekben automatikusan regisztrálják felhasználóink, illetve az oldalon böngészők IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Megfelelő technikai megoldásokkal biztosítjuk, hogy a nyilvántartásunkban tárolt adatok a felhasználók által megadott egyéb adatokkal közvetlenül semmilyen formában ne legyenek összekapcsolhatók és a felhasználókhoz rendelhetők.

7.         Egyes szolgáltatásaink egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t helyeznek el felhasználóink számítógépén. A cookie-k a felhasználók azonosításának célját szolgálják. A cookie-fogadás felhasználói tiltása szolgáltatásaink igénybevételének nem akadálya. Kivételt képez ez alól, ha a szolgáltató előzetesen tájékoztatja a felhasználót ennek ellenkezőjéről, ez esetben bizonyos szolgáltatások használatához a böngészőben a cookie-k használatát engedélyezni kell, enélkül az adott szolgáltatás működésképtelen.

8.         A megrendelés folyamán rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

9.         A webáruház a felhasználó kérésére az általa a regisztráció során bejelölt témában hírlevelet küld a felhasználó által megadott e-mail címre, továbbá időszakos eseményeiről e-mailben tájékoztatást nyújt. A hírlevél szolgáltatást igénybe vevő felhasználó a hírlevélre történő feliratkozással előzetes, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa megadott e-mail elérhetőségre a webáruház termékeire vonatkozó tájékoztatást tartalmazó hírlevél kerüljön megküldésre, továbbá, hogy a webáruház a megadott e-mail címét a hírlevél szolgáltatásnyújtása céljából kezelje. A hírlevél szolgáltatás igénybevételét, így a tájékoztató küldemények küldésére vonatkozó és a felhasználó személyes adatainak ezen célból történő kezeléséhez történő hozzájárulását a felhasználó bármikor leiratkozás útján jogosult visszavonni.      

10.       Az Üzemeltető az adatkezelési tevékenységét bejelentette az adatvédelmi nyilvántartásba. Az Üzemeltető adatkezelő nyilvántartási azonosítószáma: NAIH-111579/2016. Az Üzemeltető adatkezelésével kapcsolatban jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál élhet (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.; telefon: 06-1-391-1400).