Nálunk a Black Friday 1 hétig tart!

Minden teljes árú termékünkre 20% kedvezmény 2017. november 25-ig. Ne maradj le!

 

+36 30 970-5909
+36 30 991-9960

a hét minden napján 8-18 óráig

 

Csökkenő irány beállítása

Tizenkettő lehettem, amikor először láttam a Hair című filmet. Édesanyám csendben szipogott mellettem – akkor még nem értettem, miért, de azt éreztem, hogy valami végleg megváltozott bennem.

Read More

Lehet puha vagy merevfalú, cipzáros vagy patentos, konzervatív vagy merészebb vonalú, egyrekeszes és sokzsebes, vagy egyzsebes és többrekeszes.

Read More

Hatéves voltam, amikor megkaptam az első hátizsákomat, pontosabban az iskolatáskámat. Nem volt valami szívderítő látvány! Annak ellenére, hogy büszke kisdiák voltam, merthogy iskolás lettem, alig bírtam kivárni, hogy a szüleim beleegyezzenek a váltásba, és jöhessen egy válltáska.

Read More

Lehet a rojt elöl, hátul, akár oldalt is, bojtos végű, hosszú, rövid, a lényeg az, hogy díszítse a táskát. A western stílust idéző rojtos táskák, úgy tűnik, alapdarabnak számítanak, hiszen az idő múlása és a táskatrendek változása ellenére sincs olyan év, amikor a női divatos táskák között ne lennének a legmenőbb darabok közé sorolva. De valljuk be: nehéz is ellenállni ezeknek a csábító női táskáknak!

Read More
Csökkenő irány beállítása