Lehet a rojt elöl, hátul, akár oldalt is, bojtos végű, hosszú, rövid, a lényeg az, hogy díszítse a táskát. A western stílust idéző rojtos táskák, úgy tűnik, alapdarabnak számítanak, hiszen az idő múlása és a táskatrendek változása ellenére sincs olyan év, amikor a női divatos táskák között ne lennének a legmenőbb darabok közé sorolva. De valljuk be: nehéz is ellenállni ezeknek a csábító női táskáknak!

 

Rojtra fel!

Nem először hódítanak a rojtos táskák és egyéb rojtos kiegészítők a divat világában! Van, hogy csak épp díszítő elemként dobja fel a női táskát, de néha ki sem tűnik a sok rojt alól maga a táska.
Nem csak a western, vagy hippi stílust idéző ruhákhoz hordhatók, hanem remekül harmonizálnak a legtöbb viselethez.

kek-rojtos-valltaska

Élvezd a játékosságot!

Lehetsz fiatal, vagy már néhány évvel „tapasztaltabb”, de a rojtos táska mindig jó társad lesz. Viselhetsz akár egy farmert pólóval, egy kényelmes, hétköznapi kosztümöt, egy mini- vagy maxiruhát, pompásan kiegészítheti az öltözéked a rojtokkal díszített táska.

sarga-rojtos-taska

Buliban és estélyeken

Indulhatsz egy házibuliba, de akár egy különleges esti partira is, ha színben és fazonban passzol az öltözékedhez, nem kell a rojtok miatt megválnod a kis kedvencedtől. Sőt! A hétvégi buliban viselt ruhádat akár fel is dobhatja, ha nem csak rojtos, de akár bohókásabb stílusú és színű táskát fogsz a kezedben. Az alkalmi eseményeknél kicsit már kevesebb mozgástered van a választásnál, legyen a színről, vagy a fazonról szó. Érdemesebb talán borítéktáskát, vagy kisebb pántos táskát keresni a webáruházak vagy boltok kínálatából, melyeket különböző hosszúságú rojtok díszítenek. Ezektől egy elegánsabb ruha, akár egy tiszta fekete darab sem tűnik olyan egyhangúnak, csak egyedibbnek!

kek-rojtos-hatizsak

Már van rojtos táska a szekrényedben? Ha nem, akkor találd meg a személyiségedhez, ruháidhoz legjobban passzolót, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen!